Technische vacatures Antwerpen

TECHNISCHE VACATURES IN ANTWERPEN

Op zoek naar technische vacatures in Antwerpen? Dan ben je bij Teqoia aan het juiste adres. Antwerpen is de grootste stad van België en één van de grootste havens van Europa. Onder meer in de petrochemie, olie en gas en de industrie. In Antwerpen en de regio Antwerpen is er altijd werk voor technische mensen. Heb je een mbo+, hbo/bachelor of wo/master werk- en denkniveau? Dan heeft Teqoia tal van vacatures voor technische jobs in Antwerpen voor je. Van engineering & productie tot piping & mechanical.

Technische vacatures Antwerpen

Ben je op zoek naar de ideale technische vacature in Antwerpen?

Bekijk onze vacatures en vind jouw ideale droombaan

ANTWERPEN BOUWT AAN DE TOEKOMST MET INNOVATIEVE JOBS

De haven van Antwerpen staat niet stil. Antwerpen is druk bezig met een omslag naar ‘groen’. De technische vraagstukken stapelen zich op en er zijn dan ook tal van jobs in de techniek. Bij Teqoia hebben wij veel interessante vacatures voor technisch personeel in België. Kortom, ben jij op zoek naar een goede job in regio Antwerpen? Bekijk dan zeker onze vacaturelijst!

WERKEN IN BELGIË

Ben jij werkzaam in de engineering & productie of piping & mechanical? Dan lonkt een technische baan in Antwerpen. Bij Teqoia hebben we niet alleen de beste technische jobs maar kunnen we je ook één en ander vertellen over werken over de grens. Onze specialisten staan voor je klaar.

Onze contactgegevens

Atlantic House, Noorderlaan 147/3e etage
2030 Antwerpen
Tel: +32 3 233 16 63