Technische vacatures Amsterdam

OP ZOEK NAAR TECHNISCHE VACATURES IN AMSTERDAM?

Technische vacatures in Amsterdam vind je volop. In onze hoofdstad wordt onverminderd gebouwd en ontwikkeld. Bij Teqoia zijn we dan ook vaak op zoek naar mensen voor technische vacatures in Amsterdam.Heb je een mbo+, hbo/bachelor of wo/master werk- en denkniveau? En heb je altijd al een technische job in de regio Amsterdam of Amsterdam zelf geambieerd? Dan kun je nu aan de slag als uitvoerder, bouwkundig constructeur of bouwkundig tekenaar. Ook zoeken we bij Teqoia system engineers, werkvoorbereiders en mensen als BIM modelleur. Bij ons vind je diverse technische vacatures in Amsterdam.

Technische vacatures Amsterdam

Ben je op zoek naar de ideale technische vacature in Amsterdam?

Bekijk onze vacatures en vind jouw ideale droombaan

TECHNIEK IN AMSTERDAM

De techniek in Amsterdam is continu in beweging en wordt steeds belangrijker. Iedere dag gaat er wel een schop in de grond en wordt er volop gebouwd. Als er één stad heeft geprofiteerd van de Brexit, dan is het Amsterdam wel. De hoofdstad wordt overspoeld door bedrijven uit het Verenigd Koninkrijk. Maar aangezien de hoofdstad toch al uit zijn voegen barst, is er een groeiende vraag naar mensen in de bouwsector. Werken in de techniek in Amsterdam betekent bouwen aan de toekomst van onze hoofdstad.

Van wegenbouwers, bouwkundig constructeurs en uitvoerders tot bouwkundig tekenaars, het is alle hens aan dek in de hoofdstad. Bij Teqoia vind je de mooiste vacatures voor een baan in de techniek in Amsterdam.

TECHNISCH DETACHERINGSBUREAU AMSTERDAM

Teqoia is het technisch detacheringsbureau in Amsterdam. Amsterdam staat bekend om zijn grachten en het rijke zeevaart verleden. En nog steeds is het een stad waar water een belangrijke rol speelt. Bij Teqoia zijn we dan ook altijd op zoek naar waterbouwkundig constructeurs en watermanagers die wel zin hebben in een avontuur in de hoofdstad. Als technisch detacheringsbureau in Amsterdam hebben we regelmatig technische vacatures in verschillende branches.

Onze contactgegevens

Hogehilweg 8
1101CC Amsterdam
Tel: 020 615 4940

Technische vacatures in Amsterdam