Technische vacatures Eindhoven

TECHNISCHE BANEN IN DE REGIO EINDHOVEN

Ben je op zoek naar technische banen in Eindhoven? Heb je mbo+, hbo/bachelor of wo/master werk- en denkniveau? En heb je een passie voor technologie? Dan ben jij degene die we zoeken. Voor de mooiste projecten bij bedrijven die ertoe doen. Wij werken samen met gerenommeerde installatiebedrijven, ingenieursbureaus en productiebedrijven. Bekijk snel onderstaande vacatures voor een uitdagende baan in de categorieën bouw en civiel, installatietechniek en machinebouw. Grote kans dat jouw ideale technische baan in of rondom Eindhoven ertussen staat.

Technische vacatures Eindhoven

Ben je op zoek naar de ideale technische vacature in Eindhoven?

Bekijk onze vacatures en vind jouw ideale droombaan

TECHNISCHE VACATURES IN EINDHOVEN VIND JE BIJ TEQOIA

Ons aanbod technische vacatures Eindhoven is vaak enorm. De economie in Nederland floreert. Maar vrijwel nergens is deze groei groter dan in Eindhoven. Eindhoven – ooit alleen maar bekend als de stad van Philips – heeft zich de laatste jaren ontpopt tot het Silicon Valley van de Lage Landen. De stad met 231.000 inwoners kan de vraag naar technisch personeel vrijwel niet bijbenen. Gelukkig weten steeds meer gevestigde namen én startups de weg naar Teqoia te vinden als zij op zoek zijn naar mensen voor hun technische vacatures in Eindhoven.

VOLOP TECHNIEK VACATURES IN EINDHOVEN

Techniek vacatures in Eindhoven zijn er in overvloed. Ondanks dat veel van de Philips fabrieken de stad inmiddels hebben verlaten, is de invloed van het merk nog steeds voelbaar. Zo is het bedrijf de drijvende kracht achter de inmiddels roemruchte High Tech Campus Eindhoven. Een broedplaats van meer dan 175 bedrijven waar nieuwe technologieën het levenslicht zien en de vraag naar technisch én IT personeel dagelijks groeit. Teqoia kent ondertussen aardig de weg in de lichtstad. Bij ons vind je dan ook een groot aanbod IT en techniek vacatures in Eindhoven.

Onze contactgegevens

Looyenbeemd 3B
5652BH Eindhoven
Tel: 040 245 0106