Specialisten

Om u te ontzorgen

Om er voor te zorgen dat u zich kunt blijven richten op de kerntaken binnen uw organisatie, nemen wij u alle zorg uit handen wanneer u extra specifieke technische kennis en ervaring nodig heeft. Wilt u snel capaciteit inzetten of heeft u ondersteuning nodig bij een grootschalig project? Onze technische professionals staan voor u klaar.

Onze professionals

Uw persoonlijke accountmanager bij Teqoia kent de technische branches en vakdisciplines van haver tot gort. Zij weten wat specialisten drijft en zien onze Teqoianen als drijvende kracht achter de techniek. In samenspraak detacheren we de juiste specialisten om uw meest uitdagende technische projecten tot een succes te brengen. Op projectbasis of voor (on)bepaalde tijd.

30

Jaar Ervaring

We hebben onze sporen in de techniek inmiddels verdiend. Met meer dan dertig jaar ervaring weten we wat de uitdagingen zijn, wat er benodigd is voor elk project en hoe we daar als Teqoia op kunnen inspelen. Daar profiteer je van!

155

Klanten

We zijn met onze expertise een partner voor technisch specialisten. We denken mee met je carriereplanning en zullen je ontlasten in al de randzaken. We adviseren je in de te volgen route naar een nieuw technisch project. We helpen je om dit een succesvolle periode te maken!

Samenwerken aan iets moois?

Kom gerust langs voor een kop koffie.