Vaste medewerker

Onze ervaring en netwerk

Met onze jarenlange ervaring in uiteenlopende technische branches én ons uitgebreide netwerk, weten we voor u de juiste mactch te maken. Wij vinden voor u de professional met de juiste kennis en ervaring. Maar we kijken ook of de juiste professional past bij uw bedrijfscultuur en ambities. Doordat we kritisch kijken naar uw behoefte en tijd besteden aan de juiste match, bent u gegarandeerd van kwaliteit. Dat scheelt kosten en tijd!

Uw persoonlijke accountmanager

Onze accountmanagers gaan niet over één nacht ijs. We willen u graag leren kenen en weten wat u drijft. Zo krijgen we goed zicht op uw behoeften. In samenspraak selecteren wij de juiste professionals. Hiervoor zetten wij ons netwerk actief in. Onze professionals kunnen bij u aan de slag op projectbasis, voor (on)bepaalde tijd of vast in dienst.

30

Jaar Ervaring

We hebben onze sporen in de techniek inmiddels verdiend. Met meer dan dertig jaar ervaring weten we wat de uitdagingen zijn, wat er benodigd is voor elk project en hoe we daar als Teqoia op kunnen inspelen. Daar profiteer je van!

155

Klanten

We zijn met onze expertise een partner voor technisch specialisten. We denken mee met je carriereplanning en zullen je ontlasten in al de randzaken. We adviseren je in de te volgen route naar een nieuw technisch project. We helpen je om dit een succesvolle periode te maken!

Samenwerken aan iets moois?

Kom gerust langs voor een kop koffie.